Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud něčemu nerozumím, tak dám na názory odborníků. Nechápu, co je na tom divného.

0 0
možnosti
Foto

no jo, ale i odborníci mají protichůdné názory:-P

0 1
možnosti
Foto

Ale kdepak blouznění, u pana premiéra jde o útěk před odpovědností. Když na jaře pandemie vypukla, pan premiér byl na čele všech tiskových konferencí a dával najevo, že on vše řídí a přebírá za vše odpovědnost. Když se to pak rychleji rozjelo, pan premiér se stáhl do pozadí a místo něho vystupoval Hamáček na čele krizového štábu.

V létě pandemie odezněla a pan premiér začal opět vše řídit. Koncem srpna odmítl už ministrem Vojtěchem zveřejněný návrh protipandemických opatření k 1.9.2020. To už pan premiér myslel na blížící se volby a tak návrhy epidemiologů odmítl a dal na návrhy svých PR poradců. To se brzo ukázalo jako průšvih. A tak se pan premiér opět stáhl do pozadí a schovává se nyní za ministra Prymulu.

Prostě, když se jedná o úspěch, pan premiér si ho přivlastní, neúspěch a problémy hodí na někoho jiného.

5 0
možnosti
Foto

vždy jste tady chtěli vládu odborníků, ne?

0 2
možnosti

Kdo je to "vy"? Patřím mez ně i já? Jak víte, že "oni" si přáli vládu odborníků? Mluvili v médiích o vládě odborníků "oni", nebo Babiš?

Použil jste demagogii, tak si to užijte.;-)

4 0
možnosti

Jak ho nemusím, tak v čem blouzní pane autore? Že si před jeho důležitým politickým rozhodnutím nechá poradit od odborníků?

1 1
možnosti

Dane nic osobního - Pokuste se povznést nad naši scénu s Burešem a Zemanem. Je problém, třeba jej řešit, jistě. Pořád platí to stejné - "Není důležité co jsme pro věc udělali - co nakecali" = Podstatný je výsledek. Babiš snad poprvé, koná správně - Dá na verdikt odborníků ! To ovšem Merkelová dělá již od 03/2020. Tady se už utrápený človíček neví kam schovat - Tedy výkrut další. Jak psal bloger Větva - Politik může být jakýkoliv - Nicméně jakmile začne být nedůvěryhodný a co hůře - Směšný, je s ním, konec. Stalo se ... (Nejde o Větvu - tak říká život samotný) . :-)

4 0
možnosti

Nadpis máte správně a přesně odráží realitu. Bez emocí, věcně je možno nahlédnout k sousedům - Merkelová se opírá od počátku !, o kolegium odborníků. Hlavní výstupy pak dělá stanovená, důvěryhodná osoba. Styl - Co bylo - co se nám podařilo a nepodařilo - další taktika. Frau Mutti, občas vystoupí jako garant důvěry, sjednocuje a chlácholí národ. Pilíř zde ...

Je to v obrovském rozdílu s našim diletantstvím. Pan Bureš se logicky dostal do stavu totálně uštvané, vyčerpané a nedůvěryhodné osoby. I kdyby sdělil už cokoliv rozumného, k ničemu ! Jeho předcházející tvrzení zase popírají ty současné. Aby nebylo komedie málo, do všeho ještě přizvukuje stařec z hradu. Naprosto očekávaně vzniká chaos, nedůvěra a skepse ...

Výsledkem je, že Merkelová stojí v čele od r. 2005 a je před politických důchodem. Skoro odejít nemůže - stojí na vrcholu popularity. Střet zájmů neřeší, ministra zdravotnictví nemění, proč taky, že ano. Pan Bureš řeší sebe, svou budoucnost - Pořád a nekonečně hraje o vše. Opravdu !, nemá to úroveň a co hůře - Výsledky ! Pojmy "Antibabiš - Babišismus", nic neřeší. Typický produkt p. Prchala. p. Babiš se rozhodl a podařilo se mu to - Zničit sám sebe ! Nic nenamítám, proč do toho zatahuje i ČR, to věru netuším ... :-)

3 0
možnosti
Foto

diletantství Naše.

/žádný pan Bureš není, pane Bučku. je tady jen demokracie.. u tohoto slova už uvozovky nepoužívám.

/chcete se snad semknout za fialou a rakušanem ?

1 2
možnosti
Foto

Rozhodně nepatřím mezi příznivce pana Babiše ale v tomto případě se zdá, že se ta nákaha vrhla na vás pane autore a přivodila vám blouznění v podobě tohoto článku.

Slova premiéra o tom, že plně podpoří rozhodnutí epidemiologů totiž jsou tím nejrozumnějším, co mohl prohlásit a udělat. Nic jiného mu totiž nezbývá, protože pokud vím, tak medicínské vzdělání, má ve vládě pouze a jenom Roman Prymula, který je rovněž epidemiologem a je tedy v oblastí zákroků proti covid 19 z vlády tím nejpovolanějším. Jakékoliv kroky by učinil Babiš, budou to pouze kroky člověka v oblasti nevzdělaného.

Bohužel, toto premiérovo rozhodnutí přichází dosti pozdě i na to, abychom mohli říct známé "pozdě ale přece"

3 2
možnosti
Foto

copak na rady odnorníků nedávají politici od jara ?

0 0
možnosti

Jsme na tom lépe s premiérem, který dá na odborníky, než jak na tom jsou např. Němci s kancléřkou, která dá na aktivisty a likviduje tak německou ekonomiku.

2 4
možnosti

K19a79m25i79l 74Š68a22n14c40a

12. 10. 2020 0:06

To neni o duvere v odborniky, ale aby to bylo na koho hodit. Babis strasne rad dava hlavu na spalek, ale nikdy ne tu svoji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik