Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Odborník je ten, kdo zastává aktuální politická stanoviska ODS, TOP, STAN, KDU-ČSL a Pirátů k dané problematice.

Každý, kdo má jiný názor, odborníkem nemůže být - to dá rozum, že !!!???

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MJ

Odborník je podle mého ten, který svými odbornými znalostmi významně přispěje k řešení problému.

0 0
možnosti
Foto

A předešlý ministr zdravotnictví Vojtěch byl snad lepším expertem než pan Prymula? A nebo je jím snad ten čerstvě jmenovaný, který ani neví, co to je reprodukční číslo? Pan Prymula dobře definoval problém a soustředil na jeho řešení, co vše udělat, aby nedošlo k zahlcení nemocnic, poskytující intenzivní péči. Tedy problém, který vy vůbec nevnímáte.

Jednooký mezi slepými králem. Nikdo nejsme dvouokými.

0 0
možnosti
MJ

Ano, pan Prymula dobře definoval problém (šíří se virus), a soustředil se na jeho řešení a výsledkem je, že virus se šíří dál, máme narušenou společnost a dluhy státu na tři generace...

0 0
možnosti
PK

Ve své charakteristice autor uvádí cituji: "Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí." Osobně mi přijde že je až příliš aktivní a zvídavý až na samou hranici hledání senzací po vzoru bulváru. Možná mu trošku schází přemýšlet o problémech.

1 0
možnosti
MJ

Jsem příliš aktivní a zvídavý... Nejste vy politik? Ti milují, když jsou běžní občané neaktivní a nezvídaví. Takoví se totiž ovládají nejlépe...

0 0
možnosti
Foto

Jenom do vánoc bude 10 000 mrtvých a to v nejlepším případě. Když se to nechá běžet, bude 40 - 50 000 mrtvých na COVID (ano, jsou to pouze 0,4-0,5% populace) a další tisíce mrtvých, pravděpodobně desítky tisíc, ty ale nezabije COVID, ale slepá střeva, zlomené nohy, záněty v zubu a podobně. Zdravotní systém totiž lehne. Ekonomika se stejně zastaví, protože lidi budou doma zalezlí. A bude to všechno mnohem horší. Že kecám? Tohle se ale s COVIDem po světě už stalo. Nebo fakt věříte, že v zasažených částech New Yorku v těch mrazácích skladovali a následně spalovali voskové figury? Navíc, tento scénář nepopisuje jenom Prymula, ale na poplach bije i řada jiných lidí.Já jenom nevím, co by se stalo, kdyby do takhle nastaveného systému vlítla nějaká ebola, taky by Vám to přišlo jako chřipečka?

2 0
možnosti
MJ

Kolik bude mrtvých a jak bude virus dále postupovat neví nikdo, nevíte to tedy ani Vy. Máte jen strach, a ten máme alespoň trochu všichni. Kdyby ale opravdu došlo na ty nejvíce pesimistické scénáře (což nikdo nemůže vyloučit), tím spíše bychom v tu chvíli potřebovali mít silnou ekonomiku, která něco vydrží a unese i zvýšené náklady na zdravotnictví. No a taky co nejméně deprimované obyvatelstvo. Zatím se ale dělá úplný opak. Ekonomika se ničí už dopředu, státní rozpočet už prakticky neexistuje, a to aniž by zatím skutečná krize opravdu přišla. Už na jaře se na opatření vydalo tolik peněz, že znovu se tolik už prostě vydat nemůže. To jako má být jako odpovídající příprava no možnou krizi a prudké nárůsty nemocných? A tímto směrem nás vedli ti velcí "odborníci"...

0 0
možnosti
RK

R85a87d33e81k 91K65o71h45u52t

30. 10. 2020 11:08

Ale experti by ta omezení trochu poučených laiků nezavedli. Viz vyjádření mnoha expertů na diskuzích pod jakýmkoli článkem který se týká covidu.

0 0
možnosti
AP

A jaké jsou , min celoevropsky, výsledky těch "expertů".

0 0
možnosti
MH

A to se ještě můžeme těšit na jeho vliv na prosazování "dobrovolného očkování". Kdyby tihle odborníci, a celá naše vláda, nedělali nic, tak by udělali lépe. A viru by mezi lidmi bylo stejně, možná o hodně méně, protože testování lidí bez příznaků (čti zdravých), je absolutní šílenost, srovnatelná se zákazem nočního vycházení. Vina ale nepadá jenom na plukovníka, ale na celou vládu, i na celou opozici,protože tohle nechali dopustit.

5 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik