Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyznamenání Prymuly v den, kdy na covid umíralo 200 lidí denně, to je opravdu síla. Takhle si zvládnotou epidemii opravdu nepředstavuju.

A to ani neberu v úvahu, že v okamžiku vyznamenání už byl z ministerstva vyhozen pro hrubé porušení kázně.

1 1
možnosti

pan Babiš řekl, že Prymula, ani nikdo jiný Blatného nevymění, že se pan Moravec ve svém pořadu chtěl jen zviditelnit. Babiš mluví pravdu, nebo je to jinak?

0 1
možnosti

Jindřichu ! Položil jste otázku v pravdě zapeklitou ! Babiš to sdělil kdy, dopoledne - odpoledne ? V den sudý - lichý ?

Velekněz, je v tíživé situaci ! Tedy hledá svého koně. Tady vlastně - Do českého senátu vjíždí císař Bureš a a oznamuje, že mají nového kolegu, jeho koně Incitata - Romana ! Forum Romanum, bylo v dobách antického Říma centrum veřejného dění ve městě i v říši ! ..:-)

0 0
možnosti

Pan Prymula, prostě být ministrem nemůže. Důvody jsou zřejmé - Jako ředitel nemocnice šmelil, nedostal tedy Bezpečnostní prověrku. Jako úředník šmelil, zneužil hlavičkový papír ministra Vojtěcha k prosazování privátních zájmů. Je ve střetu zájmů. Příkladně pošlapal vlastní nařízení, když šmelil s Faltýnkem.

Asi jsem blbej, soudím, že tento člověk nemá co, ve Státní správě pohledávat. Zřejmě patří do basy. K mému úžasu obdrží šolich z našich daní za 80.000 Kč měsíčně. Kdo nemá prověrku = není důvěryhodný ! Miloš hradní je mínění jiného. Hle ! To je ideální adept na udělení Státního vyznamenání. Státní kasa za Jarní ofenzivu vydala 500 miliard Kč. Koupili jsme si čas - Co jsme si koupili reálně, to nikdo neví, prostě zmar. Ten ostatně trvá dodnes.

Je smutné poznání, že ČR se proměňuji v Byzantskou říši. V období dynastie Angelovců se říše potýkala s naprostým rozvratem centralizované správy a obrany. Fiskální politika, se vyznačovala nekompetentností a mrháním finančních zdrojů. Tož, už je to tady zase ! ... :-)

4 0
možnosti

Nehledejme v tom logiku, to je politika...

1 0
možnosti
Foto

Ještě jeden zázrak je možné panu plukovníkovi přičíst:

Jak v posledním čísle časopisu Téma z 29. ledna 2021 připomenul jeho šéfredaktor Zdeněk Šustr, když plukovník Prymula předvídal koncem března 2020, že budeme nosit o Vánocích roušky a omezení na hranicích mohou trvat ještě dva roky, tak to schytal, že "zbytečně straší národ". Tato předpověď a její reakce na ní ukazuje, že tzv. letní rozvolnění nemělo na současný stav zásadní vliv.

1 0
možnosti

To strašení mu jde velmi dobře. Teď vypustil do médií zprávu, že už neplatí, že k nakažení je potřeba nejméně 15 minut kontaktu. Britská mutace je údajně tak virulentní, že k přenosu stačí několik sekund. Podle mne to je jen příprava na nařízení nosit roušky v ž d y a v š u d e. Už tak dost vystresovaný národ zblbne úplně. Přitom je zajímavé, že sousedním státům se britská mutace viru nejspíš záhadně vyhýbá, protože vesele rozvolňují.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS