Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postup je jednoduchý. Zrušit veškerá opatření, bezplatně testovat jen ty s klinickými příznaky a ty pak léčit.

A řádně odškodnit ty co byli kvůli státu ekonomicky zruinováni. Vypočítaný ušlý zisk x koeficient 5.

1 0
možnosti
PN

Buďte v klidu, už ve čtvrtek uvidíme co je priorita. Třeba to opozice riskne a převezme svůj díl odpovědnosti a uvidíme jestli je to správná cesta.

1 0
možnosti
IM

Díky za článek!Od začátku epidemie jsem při diskuzích s kamarády říkala:maximálně posílit zdravotnictví a zbytek nechat žít jako při každé chřipkové epidemii, doporučení ohledně hygieny,desinfekce a roušek,pokud se cítím ohrožený,bych nechala na každém.Ale myslím,že nejsme žádná banánová republika a lidé mají základní návyky zažité a jejich dodržování je samozřejmé.

4 2
možnosti
LH

Návyky se nedržují a během roku těžko vystuduje x lekářů a sester, když už se x let nedělá nic jiného než zeštíhluje.... Který zbytek necháte normálně žít, od kterého věku, co je a co není rizikové?

2 0
možnosti
ZD

Klasický "opoziční" článek. Bez odpovědnosti jsou mnozí permanentně generály a permanentně ovšem po bitvách. Snad jediné co mne zarazilo je poslední věta jako výkřik do tmy. "Doufejme, že brzy zvítězí rozum"... Máte nějaký tip na to jak se to stane? Nebo stačí jen doufat?

2 7
možnosti
MJ

Odpovědnost má vláda, to je prostě fakt. Proto byla ustavena. Má ale odpovědnost ne za to, že se nebude šířit covid, ale především za celý stav společnosti. A ten je díky jejich opatřením opravdu katastrofální. Máte opravdu pocit, že je po bitvě? Zdravý rozum nakonec zvítězí vždy. Než se tak ale stane, uplyne bohužel někdy až moc času a napáchá se mezitím hodně škody...

1 0
možnosti
PV

Opatření nefungují. to je vidět na jiných státech, kde se dodržování hlídalo podstatně víc než u nás. Akorát v to vítězství zdravého rozumu už po roce nedoufám. Ten se totiž z téhle země odstěhoval už dávno.

6 1
možnosti
LH

Opravdu v Rakousku třeba nezafungovaly?

1 1
možnosti
Foto

Opatření nefungují jak by měla , protože je někteří nerespektují. Pokud by se zrušila, nedodržoval by je nikdo a situace by byla o moc horší.

5 10
možnosti
MJ

Švédsko s mnohem mírnějšími opatřeními a "covidovými čísly" dokonce o něco lepšími je důkazem, že by situace minimálně bez těch nejvíce omezujících restrikcí určitě horší nebyla...

1 0
možnosti
LH

Dodržovaná opatření fungují....

4 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik