Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I87v69a60n 86J63i10r56e84š

3. 3. 2021 8:14

Brečíte překrásně, ale na špatném hrobě. Za nezlepšování situace jsou odpovědni lidé jako vy, lidé kopající kolem sebe jak malý, rozmazlený spratek v cukrárně při každém náznaku potřeby nějaké sebekázně, oběti a omezení, lidé zlehčující a dehonestující jakékoliv, opravdu jakékoliv opatření, lidé zneužívající situace k vyřizování účtů s pro ně neoblíbenou vládou. Je velkou hanbou a životním a lidským selháním být s vámi na jedné straně.

2 0
možnosti
MJ

No jistě. Za všechno mohu já a mně podobní... Ačkoliv jste si tady změnil jméno, poznal jsem Vás pane Babiši!

0 1
možnosti
ZZ

Úkolem vlády je mimo jiné vést společnost přes všechny problémy k rozvoji a dlouhodobé prosperitě a proto je potřeba aby občané už konečně dodržovat podmínky nouzového stavu.

Není li kontakt, není ani covid. To jste autore ještě nepochopil ?

:-P:-P:-P

4 1
možnosti
Foto

Vlády milují krize.

Epidemie je snem mocných, píše MICHEL FOUCAULT v knize Dohlížet a trestat. Epidemie umožňuje kontrolovat populaci, určit každému jeho místo, vést o každém podrobné registry informací a vytvořit strnulý prostor, v němž každý občan podléhá přímému vlivu moci. Sen o epidemii nakažlivé nemoci je snem o vládnutí.

Konečně se jim jejich sen splnil.

3 2
možnosti

Není náhodou, že vláda tak rychle změnila názor na dvojí "chirurgické" roušky a briskně je nahradila respirátory. Je to jen proto, aby nemusela vysvětlovat svůj přehmat se špatně pochopeným návodem na nošení dvou roušek. Jinak jen tak na okra - dnes jsem poprvé použil tzv. "chirurgické" roušky čínské provenience, které nám svého času v počtu 5 ks věnovala Babišova vláda. Během dvaceti minut se mi odtrhly obě gumičky od roušky. Prostě čínský zmetek, který se nehodí k ničemu jinému, než ho "zadarmo" věnovat seniorům.:-/

3 1
možnosti

Tatáž zkušenost. V balíčku by mělo být ještě šitíčko a sešívačka:-).

2 0
možnosti
JR

J57a69n 20R68á37ž

2. 3. 2021 17:13

Jste frustrovaný, to chápu. Já už taky. Ale napsat takový blábol se zatím nechystám.

2 0
možnosti
MJ

Rozumím. Článek se Vám nelíbí, ale konkrétní argument proti němu nemáte...

2 1
možnosti
PN

než zorganizovat například rozšíření kapacity urgentní péče a vytvořit systém důsledné ochrany rizikových skupin. Na obojí měla vláda a ti její slovutní experti skoro rok!

Zdroj: https://miloslavjerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766694

Že jsem tak smělý, jak byste si představoval rozšíření kapacity urgentní péče? Ptám se, protože tu urgentní péči nakonec obstarávají lidé a ty byste vzal kde? Když pominu rozšíření prostor což by nejspíš museli zajistit zedníci.

A oblíbené rčení "důsledná ochrana rizikových skupin"? To by mělo znamenat co? Někde je separovat? Řekněme 2,5 milionu lidí ne-li víc?

Kdo je bude obstarávat?

3 0
možnosti
MJ

Opravdu si myslíte, že urgentní péči nelze rozšířit? Máme spoustu lidí bez práce a spoustu kvalifikovaných zdravotníků mimo obor. Technické vybavení by při dnešním rozhazování nebyl problém... A byl na to času...

3 3
možnosti
JF

A ještě hůř se umírá na ALS, Parkinsona, Alzheimera.

3 0
možnosti
LD

Státy, které mají opatření mnohem mírnější si tou apokalypsou s pretizenymi nemocnicemi, vysokým počtem mrtvých a nakažených prošly loni od jara do léta. Občané se poučili, opatření se zprisnila a důsledně vymahala, dále lidé v těch zemích výborně spolupracují při trasování a nahlasuji kontakty. Kdežto v Česku jsme měli na jaře velmi nízká čísla, což nahrálo konspiratorum. Vše se uvolnilo, Vojtěch chtěl přísná opatření znovu zavést, ovšem Babiš s opozici nikoli. Madar varoval před vysokými čísly, ale jeho názory nebyly vyslyseny. Část národa začala opatření nedodrzovat a věřit konspiračním teorii, které šířila po sociálních sítích. To je celé.

3 4
možnosti
MJ

U nás na jaře v podstatě žádný covid nebyl, přesto přišel totální lockdown, roušky jsme museli nosit i v lese a nasekaly se obrovské dluhy. Lidi se stresovali úplně zbytečně... Osobně si nemyslím, že by se u nás opatření nedodržovala. Mockrát jsem se s něčím takovým nesetkal... Spíše to vypadá, že kde se virus na jaře moc nerozšířil, o to více se začal šířit na podzim. Bez ohledu na opatření. Jako by zmutoval do nějaké nakažlivější formy...

1 3
možnosti
JF

Já pokládám všechny kroky vládní moci za po 14.2. za nelegitimní, stát za slouhu tyranie a nebudu se řídit ničím, než vlastním rozumem. Tomuto státu jsem připraven kdykoli lhát, jakkoli švejkovat, odmítat ho přímo i bokem, skrze využítí jeho zákonů. Vystupuje jako prolhaný, tyranský podvodník a jak vy k my, tak my k vy, jak se říkalo na vojně.

7 1
možnosti
PN

Neříkalo se také " Jak se do lesa pakárna, tak se z lesa salám"?

A ten vlastní rozum Vám bude velet dělat konkrétně co?

1 0
možnosti
VF

Tak jste se emocionálně vyprázdnil a teď se z toho všichni kritizovaní, neschopní vládní panáci, papaláši a ostatní chaotové úplně opupínkují, rychle to zabalí a nastane mana nebeská. Hurá.

5 1
možnosti
IB

skvěle a výstižně napsáno

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik