Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vysvětlovat má smysl pouze těm, kdo jsou ochotní vysvětlování vnímat.

0 0
možnosti
MJ

Pak nezbývá nic jiného než vyměnit občany...

1 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas! R^

A k vaší závěrečné větě, cit.: "...Což tedy naše vláda zjevně předpokládá..." doplním: "A jak je vidět, nemýlí se!"

2 0
možnosti
JR

J40a35n 66R97á69ž

12. 3. 2021 19:12

Plně se ztotožňuji s tímto výrokem:

"Proč tolik lidí porušuje pravidla karantény? Protože jsou často úplně pitomá"

Např. ministr Blatný vyhrál anketu o nejpitomější prohlášení:

"Člověk musí mít respirátor i tehdy, jde-li sám po jinak liduprázdné ulici.

Nechci, aby z tohoto striktního pravidla byly výjimky,“

(Zdroj: reflex.cz)

2 0
možnosti
MJ

A to ještě před několika měsíci ministr Blatný apeloval na zdravý rozum občanů... Teď apeluje na to, aby vůbec nemysleli a jenom plnili příkazy...

1 0
možnosti
RS

Pokud taková slova vysloví dítě, školou nepovinné, pohneme s pochopením hlavou. Ovšem u dospělého člověka a dokonce ministra, si zaťukáme si na čelo, pomyslíme si něco velice nelichotivého. A takového politování hodného člověka si vybral premiér Babiš.

Tady nestačí demise ministra, ale především premiéra. A to se už od včerejška krotím, abych nikde nenapsal nic stihatelneho.

10 0
možnosti
VV

Nojo, te vlade uz nikdo nerozumi. Chtelo by to konecne vymenit narod.

1 0
možnosti
ZH

K tomu alkoholu za volantem řekl, že jsme si taky zvykli. Jenže já si na povinné zakrývání dýchacích cest na liduprázdné ulici zvykat v žádném případě nehodlám, a považuju to za nesmyslnou a zdraví škodlivou, tedy totalitní buzeraci.

Omezení kontaktů (třeba i omezováním pohybu mezi okresy) nějaký význam má. Pokud se nebudu (je-li to možné) setkávat s jinými lidmi, pak je tu velmi vysoká šance, že nic nechytnu. To platí i pro liduprázdnou (řekněme, že do vzdálenosti 4 metrů nikdo není) ulici.

Pokud bude na ulici hadrová (tedy pratelná) rouška, pak tu vidím dobrou šanci. Avšak nařízení chirurgických roušek nebo respirátorů i na ulici vnímám jako snahu co nejvíc naplnit nemocnice. Protože hodně lidí to nebude měnit tak, jak je nezbytně nutné pro účinnou ochranu (protože drahé). Takže tento nesmysl dle mého názoru je jednou z příčin toho, že roste počet mladších lidí na JIP ve vážném stavu.

5 0
možnosti
Foto

Postupně stát přitahuje otěže a protože je to postupně, tak si zvyknete. Uvidíte. Nic jiného nám nezbude, než si zvyknout a přežít. Jenže našim dětem už se to povést nemusí.

Samozřejmě, že souhlasím s tím, že je to trestuhodné násilí a naprosto zbytečné, stejně jako mnoho a mnoho dalších věcí, které stát nařizuje a na které jsme si už zvykli.

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik