Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

MESES samozřejmě nikomu nic nenařizoval, ale dával maximálně doporučení.

A mimochodem právě MESES často upozorńoval na to že některé věci šly právě proti jejich doporučení.

To, že úředníci pak nebyli schopni si vyžádat podklady a nebyli schopni vyhlásit opatření v souadu se zákonem není problém Smejkala a spol, ale vedení resortu zdravotnictví a toho, že Babiš z toho dělal politikum.

Celý problém právě naopak byl v tom, že žádná odborná skupina, kterou by opravdu politici poslouchali tu nebyla a řídil to Babiš naprosto chaotickya naprosto bez respektu l právu-počítali s tím, že než jim to soud shodí vyhlásí to jinak a bude muset být další žaloba.

To fakt ale není vinou MESES, tedy váš blog je naprosto nesmyslnný

0 1
možnosti

Je to zcela naopak, nesmyslný je Váš příspěvek. Zatímco já se odvolávám na svědectví ministerských úředníků, vy se odvoláváte jen na svoje dojmy... Na ministerstvu zdravotnictví asi nepracujete (to byste zde určitě uvedl), takže o tom, jak to tam chodí, nemůžete vědět vůbec nic...

0 1
možnosti

Na rozdíl od Vás a paní Boškové já osobně vítám, že tato skupina odborníků existuje a má patřičnou váhu.

3 3
možnosti

Hlavně ta skupina kolem p. Vojtěcha a kolem vakcín není ustavena transparentně podle zákona, jde o jakousi skupinu jedinců bez vyloučení možného střetu zájmů, bez jasné kvalifikace (k čemu se vůbec mohou vyjadřovat), bez akceptování stanovisek či absence stanovisek EMA (např. k 3. dávce očkování není stanovisko na úrovni EU). Je to víc o byznysu a manipulaci s veřejností než o vědě a veřejném zdraví.

1 2
možnosti
Foto

J58a22n 50Š51i94k

8. 9. 2021 22:43

Jasně. Tak možnosti je celá řada. Navrhoval bych tým: zubař, kardiolog, zpěvačka, poslanec co mu padá covid při práškování z letadel na hlavu a mohl by tu squadru vést diskutér nebo bloger z iDNES.cz, kterého si tady zvolíme. Potom to o byznysu nebude, to jsou totiž ti praví odborníci ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik