Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Babišův projev byl hrozný. Samolibý, lživý a jako vždy ufňukaný. Když se do něj zaposloucháte větu po větě, a se znalostí toho, jak pan velkouzenář překrucuje a fabuluje, vyjde vám z něj toto:

Vážené ovce, které mě ještě žerete.

Zas tu máme výročí republiky a všechno je velký špatný. Prezident je mimo a nemůže mi nijak pomoct. Proto si myslím, že by mi všichni měli dát technický time out, dokud nevymyslím zase nějakou kličku. Ten výhled fakt není žádná prča. Ale bylo i hůř. Třeba když jsme k nám my komunisti přitáhli rusáky i s tanky a ti nás tady dusili jak novoroční zelí. A přežili jsme? Přežili.

V následujících letech se budeme muset spoléhat jen sami na sebe, protože potom Klondajku, který jsem tu rozpoutal, vám už nepomůže ani Harry Potter. To máte obří širočinu zatnutou do rozpočtu, drahota jak v internacionálu, nulové investice a rozklad politické morálky na prvočísla. Takže bychom se měli všichni semknout, obejmout se a odpustit mi. A nechat mě být. A ne si furt jen všechno vyčítat a hádat se. Čo bolo, to bolo a sme predsa šetky česi, nie?

Jo, a očkujtě sa, vrazil jsem do toho kopicu svých firem a lidí, tak ať to odsejpá.

Na závěr mi dovolte vám poděkovat za to, že tu mohl Agrofert čtyři roky řádit jak prospektoři na Aljašce.Čest

12 3
možnosti
Foto

Určitě nelze svalovat na A. Babiše veškeré zadlužení během covidu, protože část výdajů byla opodstatněná. Covid byl i pro vědce věcí neznámou a tak prokticky všechny vlády vyhlásily lockdown. Je ale třeba rozlišovat mezi nutnými a zbytečnými výdaji. V tom se jednotlivé vlády lišily.

Jak uvedl NKÚ - z deficitu cca 380 mld.Kč za rok 2020 polovina nesouvisela s covidem. To asi o "kvalitě" hospodaření hovoří za vše.

11 0
možnosti

A kdy od listopadu naše země vzkvétala? Nějak si nepamatuji, ať už byl u vesla pravý nebo levý.

2 5
možnosti

Při srovnání se stavem před listopadem vzkvétá i teď.

8 0
možnosti

J94a19n 34D39o76u64š57e95k

31. 10. 2021 18:43

Po přečtení Vašeho článku se bojím podívat se z okna ven. Bojím se, že bych i přes zapadlé sluníčku uviděl spálenou zem. Teď vážně. Kdykoli někdo začne mluvit o tom jak jsme zadlužení tak se musím začít smát. Stále jsem na tom nadmíru dobře a navíc. Dluhy hýbou světem a ekonomikou. Dneska už nejsou peníze jak si je možná pamatujeme, spíše jen dluhy podkládající jejich hodnotu.

4 8
možnosti
Foto

J10i63ř78í 79K86i77n93d83l

31. 10. 2021 18:59

Nalaďte si Český rozhlas rádio Plus a poslechněte se rozhovor s majitelem Madety. Tak vás smích přejde, až po novým roce vyletí ceny mléka, másla, jogurtu, pacholíku o desítky procent. To se budete opravdu řehtat. Ono se stačí dívat, jak jdu ceny pomalu a jistě nahoru Zadlužení ČR je větší, než nyní vykazuje jakákoli země Evropské unie. Stání dluh je ve v výši 2, 334 bilionů korun a inflace 4,9 procent, což je nejvíce od roku 2008.Český stát pak musí platit věřitelům úroky, přičemž tyto náklady se nazývají „obsluha státního dluhu“ a činí 50 miliard ročně. Za tuto částku mohly vzniknout dvě krajské nemocnice.

10 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik