Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O16t50a51k66a37r 78S73e42k43l

12. 11. 2021 6:50

Jenom prosím dotaz. Jak chcete aplikovat denně řádově tisíce až desetitisíce infuzí ( cca 1 hod na jednu) + péče o nemocné covidem + v neposlední řadě starost o ostatní nemocné ?

Mimochodem cena ! U léku řádově vyšší než vakcína !!

3 1
možnosti

Ta zmíněná léčba je určena především pro tu část občanů, pro které je covid skutečně nebezpečný. Tedy pro tzv. rizikovou skupinu. Lidí z této skupiny se nenakazí každý den tisíce nebo desetitisíce... A když to vezmeme z hlediska financí, pak léčba Regeneronem stojí opravdu desetitisíce Kč. Ale: život je zachráněn. Pokud se však Regeneron nenasadí, pobyt na JIP potom stojí statisíce Kč a doba léčení se počítá minimálně na dny a nikoli na hodiny... S výsledkem nejistým.

0 0
možnosti
Foto

I61v89o 27C23i54l88i42c96h

11. 11. 2021 17:52

Dnes mi vyprávěla kamarádka, že už se nakonec kvůli těm restrikcím taky rozhoupala k očkování. Tak došla ke své lékařce, že by chtěla tu jednorázovku Johnson, ať má teda konečně klid (paradox je, že dělá v hospodě, kde jako obsluha může být netestovaná a neočkovaná, ale kdyby do té stejné hospody přišla ve svém volnu jako host, tak by ji odtud musel kolega vykázat). Lékařka jí ovšem sdělila, že má jenom Pfizer a tak se jí kamarádka zeptala čím je očkovaná ona. Paní doktorka jí odpověděla, že ona očkovaná není, že tyhle vakcíny vůbec neinovují na nové mutace a že stát potřebuje napíchat co nejvíc těchto starých vakcín než jim skončí expirace. Doporučila kamarádce, ať vydrží po novém roce. A taky prý zmínila, že ty testy na covid údajně v mnoha případech detekují jako covid i chřipku a další nachlazení. Jak jsem dostal, tak předávám.

4 2
možnosti
Foto

Četl jsem o slovenské lékařce, která také odmítala očkování a už tu není. Covid ji přemohl.

2 1
možnosti

Obávám se, že nová vláda nový vítr do anticovidu nepřinese, ostatně ani další země asi nenaleznou jiný a lepší přístup.

Dnes jsem četl na S. , že nás čeká možná převzetí pravidla 2G, převzaté od sousedů, asi vás tento systém též nepotěší...

0 0
možnosti

Pokud vláda nechce uznávat PCR test jako prokázání bezinfekčnosti (přitom je už ověřeno, že i očkovaní roznášejí infekci), pak ovšem lékaři nebudou moci přes PCR test konstatovat ani covid-19. Přece nelze říct, že negativní výsledek PCR neplatí, ale že bude platit jen pozitivní výsledek. Ovšem pokud tedy ČR zcela vyřadí PCR test jako diagnostický prostředek pro covid-19, pak těm pozitivním např. i s příznaky nebude možno vystavit neschopenku apod. A když se ten pozitivní uzdraví, nebude možno PCR prokázat jeho uzdravení.

3 2
možnosti

Jo, ja ji roznasim v kybliku od Arielu.

0 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik