Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože EU pro svých zhruba 450 milionů obyvatel objednala 1,8 miliardy vakcín. No a smlouva o odběru se musí dodržet protože asi jinak přijdou nějaké sankce. Nic víc bych za tím nehledal.

4 0
možnosti
Foto

I16v22o 86C28i77l81i59c22h

15. 11. 2021 21:52

Souhlas a karma R^ A píši to jako očkovaný jen kvůli tomu, abych mohl dál dělat svoji práci.

2 0
možnosti

Něco podobného jsem už někde slyšel. Aha, někteří takhle vstupovali do té jediné správné strany, údajně proto, aby mohli dělat svoji práci.

0 0
možnosti

Vše je vysvětleno v publikaci T. Judt: Poválečná Evropa. Zatímco Čechoslováci zkoušeli v r. 1968 nastolit socialismus s lidskou tváří (nedalo se tehdy prosadit normál. západ. demokracii), v západ. Evropě v r. 68 i jindy ožívaly různé střety různých skupin občanů s vládami (Itálie, Německo aj.) - někteří nostalgicky vzpomínali na nacismus (resp. na některé "výhody", které pro některé měl), někteří začali vyznávat marx-leninismus (nezažili ho na vlastní kůži, měli o něm zkreslené představy, nebo šlo o revoltu proti celkem dobrému životu na Západě, s výjimkami), zčásti tyto revolty proti státu podporovali komunisté, někdy neonacisté, někdy domácí teroristi, někdy studenti, jindy dělníci, byly i oběti na životech. Zatímco my jsme snili o kultivovaném Západu, někteří západ. politici byli připraveni napálit to do revoltujících, někteří intelektuálové se obávali o demokracii. Toto podhoubí prostě funguje pod povrchem dál, takže dnes se nedivím těm blbostem, které politici vyvádějí v SRN a Rakousko, v Itálii už vůbec ne (podnikatel. mafie srostlá se státem). Pud sebezáchovy by nám měl napovědět - hledat lepší vzory v Evropě, trvat na standard. demokracii a právním státu.

2 1
možnosti

No, porozhlédněte se po okolí, jak reagují další státy, s jistě schopnějším establishmentem, než je ten stávající. Rakousko a Německo myslím velmi přitvrdí (li). A jen k doplnění, vláda v demisi konzultuje své kroky s Covid týmem budoucí vlády.....

0 1
možnosti

Ano, jeden takový člen nového Covid týmu včera u Moravce prohlásil, že se máme semknout. To pomůže...;-D

1 0
možnosti

Pro autora je důležité zachovat paniku. Rv

0 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik