Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pamatovat si můžeme co chceme.

Když je dodneška v diskusi na odborném serveru pro někoho, zjevně z přírodovědného oboru, překvapením fakt, že v České republice zemřelo v průběhu akce Covid 3x více lidí než v Rakousku, těžko můžeme mít naději. Lidé demokraticky ve volbách vybrali do parlamentu jako největší skupinu zabijáky svých příbuzných. A nejreprezentativnějšímu vojevůdci dal prezident státní vyznamenání.

Až přijde něco horšího, bude jen ještě horší skóre. A lidé opět zatleskají.

0 0
možnosti

R^ Docela mně zaujalo, jak nízká je proočkovanost příchozích z Ukrajiny - někde bylo uvedeno 43%. Zřejmě mezi uprchlíky bude hodně antivaxerů, ale asi se v tomto případě nedá napsat, že antivaxer = rusofil. Nicméně naše společnost se chová velmi hezky k očkovaným i neočkovaným Ukrajincům, já jen doufám, že to nebude zapomenuto a že i mezi námi Čechy to nakonec bude stejné a nikdo už nikdy nebude rozlišovat, kdo z Čechů je očkovaný a kdo ne.

1 0
možnosti

Proč by měl být každý antivaxer rusofil? Ostatně ani každý neočkovaný nemusí být nutně antivaxer... Rozlišovat u lidí v nouzi kdo je očkovaný a kdo ne by byla opravdu zhovadilost nejvyššího stupně. Ano, na Ukrajině je podle dostupných údajů proočkovanost kolem 40 %. A žádná covidová katastrofa se tam nekonala...

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik