Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
PK

Dobrý blog, mělo by to skončit jednáním a nikoliv další eskalací vedoucí k použití jiných než konvenčních ubraní, potom už písmenkovat nelze.

Co se týče pana Macrona, tak bych se ho zastal, bo jak informovala media při své návštěvě v RF jednal jak s Putinem, tak Zelenským, neuspěl, ale nebyl sám Německý premier taktéž.

0 0
možnosti
HH

A jak chcete jednat s někým, kdo stále útočí...nevyprovokovane? To je jak jednat s násilníkem, který zrovna znásilňuje ženu... hlavně ho nedrazdit...

3 0
možnosti
JL

No jsou to úvahy blogera, kterému nic nechybí. Zatímco v Kyjevě spí lidi v metru, aby byli v bezpečí a bojí se jít na ulici. Pár měst už je víceméně srovnáno se zemí... Myslíte, že když bude Putin vyhlášen všeobecně západním demokratickým světem za válečného zločince, čili vyobcován, začne ustupovat a vzdá se Krymu.? Iluze. Jen chystá další větší úder. Podle mě by ho mohlo odradit jen, kdyby zjistil, že je to pro Rusko totální ekonomický průšvih.

3 0
možnosti
MJ

A když se mu bude ustupovat a jednat s ním uctivě tak on uzná chybu, stáhne se z Ukrajiny a vrátí Krym? Určitě ne. Tlačit ho ekonomicky je v této situaci nejlepší metoda nátlaku. Je ale otázkou kdy on může poznat ekonomický průšvih, když žije separovaný od normálního světa...

0 0
možnosti
Foto

Pokusy o nějaké vyjednávání zatím skončili podobně, jako když Cimrmanův francouzský kolega Jean Boailear vyfukování cigaretového dýmu do lavoru dokázal, že touto cesto zlato vyrobiti nelze.

Vyjednávejte a vyjednávejte, a zatím budou umírat lidé a padat domy. Asi by neškodilo zkusit trochu víc vycenit zuby.

0 0
možnosti
JL

Tohle vyjednávání je jen hra a sledování, jak oběti odkapává z tepen život. To není normální vyjednávání. Nakonec Izrael a Palestinci, slyšel jsem, vyjednávali asi 30 let, marně.

1 0
možnosti
Foto

Precte si clanek Tak sel cas s Ukrajinou od gen.Pelce na PL.

Pripadne si poslechnete gen.Sandora. Jsou i clanky s nazorem nemeckeho generala nebo politologu i zde. CT to do nas husti trochu bez zamysleni.

2 3
možnosti
Foto

Nejen zda, ale i jinde. Toho Šándora už vytahujete poněkolikáté. A které politologu myslíte? Sem s tím!

A podle čeho poznáte, který z těch názorů je správný a který ne?

4 0
možnosti
JK

Ukrajina už mírovou dohodu s Putinem vyjednanou má.

Dohodli se v Minsku v roce 2015.

5 0
možnosti
Foto

Jenže taková dohoda nejde KOMUSI pod nos.

1 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik