Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

U tohoto viru nelze dosáhnout kolektiv. imunitu, to už řekli britští odborníci politikům v UK, proto rozvolnili a přestali testovat bezpříznakové. Britští odborníci v jejich parlamentu uvedli, že zvláště pokud část očkovaných roznáší infekci, nelze virus eradikovat, navíc virus mutuje, a nyní dle WHO patrně nabere podobu jednoho ze chřipkových virů (a ty jsou s námi stále, nejde je vymýtit ani očkováním).

1 2
možnosti
DT
Foto

Dobre shrnuto. Lze dodat priznani Primuly: Deti s protilatkami ockovani nepotrebuji, plosne ockovani deti bez mereni protatek doporucujeme.

Je to bizardni. A uvidime po volbach....Karma. R^

2 0
možnosti
KK
VB

Výkonný ředitel WHO (psala jsem o tom na svém blogu) na tiskové konferenci na začátku září uvedl, že tento virus není pravděpodobně vymýtitelný, nelze ho eradikovat, budeme s ním dál žít, ale zřejmě mutuje do podoby jednoho z chřipkových virů. S těmito viry normálně žijeme, aniž si uvědomujeme jejich rizika, takže to chce žít opatrně s různými chřipk. viry, dodávám já. Kvůli chřipce se dělá jen málo opatření, např. v západ. zemí se limitují návštěvy v některých zařízeních (ale jen limitují, nezakazují zcela jako v ČR), opatrní jedinci nosí roušku i při chřipk. epidemii, ale není třeba posílat děti ze škol domů tak, jak se to dnes v ČR dělá neadekvátně (v SRN posílají domů jen nejbližší kontakt nakaženého, ne celou třídu, a jen na 5 dní, nikoli na dva týdny).

4 0
možnosti
PK

Důvody rozhodně existují, odborníci vám je jistě rádi vysvětlí a pani EU nám dnes sděluje k tomuto bodu i následující:

"Dělají nám starosti rozdíly v míře proočkovanosti v Unii.

Proto nesmíme polevit.

A Evropa je připravena. Obstarali jsme 1,8 miliardy dodatečných dávek. To je dost pro nás i naše sousedy, až bude třeba zajistit přeočkování. Udělejme vše, co je v našich silách, aby se z této pandemie nestala pandemie neočkovaných".

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik